Me todella välitämme

No bullshit

Käytämme vain ja ainoastaan parhaita raaka-aineita niin luonnonmateriaaleista kuin synteettisesti valmistetuista ainesosista. Jokainen raaka-aine on valittu harkitusti ja tuotteessa ei ole mitään ylimääräistä. Jokaisella mukana olevalla ainesosalla on syy olla mukana ja kerromme sen avoimesti.

Emme lupaa mitään mitä emme voisi lunastaa, jonka takia emme myöskään harrasta koruilevia mainoslauseita.

Meille kaikille

Påre sopii kaikille ihotyypistä, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Haluamme helpottaa kaikkien arkea ja tarjota yksinkertaisen, edullisen ja laadukkaan tavan pitää huolta omasta ihosta.

Välitämme

Haluamme tehdä osamme myös maapalloa hoitaaksemme ja siksi lahjoitamme jokaisesta ostetusta tuotteesta 0.10 € vaihtuvaan, aina harkitusti valittavaan toimialaan, kuten esimerkiksi vaihtoehtoisten materiaalien keksimiseen tai uusien innovatiivisten energialähteiden kehittämiseen.


Osta

Elämme mukana

Teemme jatkuvaa kehitystyötä. Reagoimme ihmisen tarpeeseen ja pyrimme kehittymään tarpeeseen sopivaksi. Huomioimme yhteiskunnan tilanteen ja pyrimme löytämään aina toiminnassamme niitä asioita, joilla voimme parantaa toimintaamme ympärsitöystävälliseen suuntaan.


Osta
© 2021 Påre Skincare